Spoznajte ATOM

Spletna aplikacija ATOM, ki jo je razvilo podjetje AISS, d.o.o. iz Ivančne Gorice, je plod tesnega sodelovanja vodilnih transportnih podjetij v Sloveniji in ekipe strokovnjakov na področju informacijske tehnologije in transporta.

Aplikacija je nastala v želji po razbremenitvi zaposlenih. Logistika je namreč ena najbolj obremenjenih panog v današnjem času, kjer se večina podatkov še vedno “shranjuje v glavah”. Prav to je razlog za nastanek napak in s tem povezanih stroškov.

ATOM pokriva celoten operativni proces, ki se odvija v transportnem podjetju: vključuje obdelavo naročil, planiranje prevozov, komunikacijo z vozniki in fakturiranje. Znotraj aplikacije je na voljo sistem za vodenje sodelovanja s partnerji, lokacij, zaposlenih in voznega parka, različne analize pa omogočajo natančen vpogled v poslovanje podjetja.

Vnos podatkov v ATOM je hiter in enostaven, saj posamezen podatek vnesemo samo enkrat. Temelj sistema predstavlja modul za vizualno planiranje prevozov, kjer je disponentu omogočen popoln nadzor nad prevozi in viri za izvedbo. Sistem avtomatizira ponavljajoče se administrativne postopke, predlaga najbližja vozila, opozarja na morebitne napake ter izračuna strošek prevoza pred njegovo izvedbo. Zaposlenim sta tako prihranjena čas in pozornost za sprejemanje pomembnih odločitev in komunikacijo z naročniki.

Z uporabo ATOM-a dosežemo digitalizacijo poslovanja, s čimer postane problem večnega iskanja informacij iz različnih virov preteklost. Vsi podatki in dokumenti so namreč vedno na voljo v sistemu, ki je dostopen kjerkoli in kadarkoli.

Eno glavnih vodil podjetja AISS je oseben pristop. Izurjena ekipa svetovalcev je v vsakem trenutku na voljo le klik stran, v podjetju pa vas obiskujejo tudi osebno. Pred prehodom na ATOM pripravijo individualiziran akcijski načrt, na podlagi katerega pripeljejo podjetje do optimiziranega poslovanja.

ATOM že uporabljajo številna manjša in večja transportna podjetja v Sloveniji, ki zahvaljujoč spremembi načina poslovanja dosegajo boljše rezultate.

Rezervirajte predstavitev

Imate dodatna vprašanja?

Vedno smo vam na voljo na telefonski številki

+386 40 763 769

elektronskem naslovu

info@aiss.si

ali preko kontaktnega obrazca.