Kdo smo?

Spoznajte AISS, d.o.o., razvijalce in skrbnike programa ATOM

Naša zgodba sega v leto 2018, ko smo v pogovoru z direktorjem enega vodilnih transportnih podjetjih v Sloveniji po naključju ugotovili, da se srečujejo s preobremenjenostjo zaposlenih in porabijo ogromno časa za nepomembna opravila. Zaradi tega večkrat pride do napak in s tem povezanih stroškov.

Nato smo navezali stik še z drugimi transportnimi podjetji in hitro ugotovili, da je problem širši in večji, kot smo si predstavljali. Ker smo kot strokovnjaki za informacijsko tehnologijo nagnjeni k reševanju problemov, smo k sodelovanju povabili nekaj najboljših disponentov in direktorjev transportnih podjetij ter začeli z iskanjem rešitve, ki bi olajšala in optimizirala delo in procese.

Tekom razvoja smo analizirali delo operativcev in ugotovili, da večino podatkov “shranjujejo v glavah”. Poleg tega za izvedbo operativnih postopkov uporabljajo ogromno različnih orodij, kar je izjemno zamudno in dopušča veliko možnosti za napake.

Vpogled v različna transportna podjetja, poglobljena analiza in želja po razumevanju problemov je pripeljala do tega, da smo postali eni vodilnih strokovnjakov za transport v našem prostoru.

Rezultat ugotovitev, raziskovanja in iskanja rešitev je enostavna in uporabniku prijazna aplikacija ATOM, ki temelji na transportni logiki, kar omogoča hiter prehod iz starega načina dela na nov, digitaliziran način.

Ekipa se je tekom let razširila in s tem pridobila še več zagona za reševanje problemov, ki vam olajšajo delo.

Spoznajte nas:
Rezervirajte brezplačno predstavitev